Promotionartikler

Relevante produkter giver størst effekt !

Der er mange forskellige promotionartikler. Alt fra kuglepenne til drikkeflasker. De kan styrke en virksomheds profil og skabe en effekt – hvis de er relevante.

Reklameartikler kan have vidt forskellige formål, som f.eks. at skabe opmærksomhed, skaffe nye kunder eller noget helt andet. Vi er specialister i at udvikle reklameartikler, der er relevante for målgruppen, til forskellige virksomheder med forskellige udfordringer. Det skyldes vores store erfaring og kompetencer inden for promotionartikler samt vores evne til at sætte os ind i vores kunders forretning, strategi og udfordringer.

Vores løsninger

Når vi udvikler promotionartikler til vores kunder, tager vi udgangspunkt i et specifikt standard lagerprodukt eller udvikler produktet fra bunden. Det afhænger af den enkelte kundes behov. Inden for lagerprodukter kan vi tilbyde mange muligheder inden for vidt forskellige produktkategorier igennem vores store europæiske leverandørnetværk. Udover at finde frem til det rigtige produkt, laver vi logo placeringsforslag og fremsender korrekturtegninger inden produktionsopstart.

Når der er brug for et specielt produkt, udvikler vi det fra bunden. Resultatet bliver unikt branding af virksomheden. Valgmulighederne i forhold til materialer, funktioner og detaljer gør det muligt få specifikt budskab ud. Igennem den kreative proces med os, skaber vi sammen det perfekt slutproduktet.

Uanset hvilken løsning virksomheden ønsker, så sikrer vi sammenhæng og en rød tråd mellem virksomhedens strategi og produktet.

ELITE PRINT
Firhuse 1
7441 Bording
Tlf. 96 26 95 95
info@elite-print.dk

Find mere om os på